Фамилията Делон отново попадна в обществения фокус, този път по неприятен

...
Фамилията Делон отново попадна в обществения фокус, този път по неприятен
Коментари Харесай

Децата на Ален Делон притеснени: гледачката му го малтретира и цели да се омъжи за него

Фамилията Делон отново попадна в публичния фокус, този път по противен мотив. Децата на артиста Ален Делон - Анушка, Ален-Фабиен и Антони започнаха правосъдни ограничения против дамата, която се грижи за него, до момента в който звездата на френското кино се възвръща от получения през 2019 г. инсулт.

Актьорът, който е на 87 години, документално поддържа жалбата, импортирана в полицията в Монтаржи, департамент Лоаре, от синовете и щерка му, разгласи фамилният юрист Кристоф Айела.   

Антони, Ален-Фабиен и Анушка твърдят, че татко им е обект на тормоз и персоналното му пространство се нарушава от неговата гледачка  Хироми Ролен, на 66 години.

В изявленията за френски медии от 2021 година Ален Делон представя Хироми като неговата " японска спътница " . В документален филм, излъчен по TV5 Monde, иконата на френското кино дори я хвали, че е била до него " по време на целия оздравителен развой ".

В последните няколко години японката постоянно се появява до Ален Делон в общественото пространство - до него беше на погребението на Жан-Пол Белмондо през септември 2021 година, а през май т.г. присъства на предпремиерата на филм на Ален-Фабиен, напомня в. " Монд ". Тогава Ален-Фабиен разгласява в профила си в Инстаграм своя фотография в киносалона и снимка на татко си, седнал до Хироми Ролен.

Няколко месеца по-късно обаче връзките сред Хироми и трите деца на Делон са повече от обтегнати. Наследниците   на артиста настояват, че гледачката му си разрешава унизително и оскърбително отношение към татко им  и към тях, изолира го от околните и приятелите му, нападателна е, управлява телефонните му диалози и персоналната му преписка. Според френски медии тя стои зад огромна част от споровете във семейството на звездата и ловко дърпа конците зад кулисите.

Plainte des enfants d'Alain Delon: Hiromi Rollin conteste " l'intégralité des faits "
— TF1Info (@TF1Info)
Друга тъжба против Ролен, само че единствено от свое име, внесъл и най-големият му наследник Антони Делон. Тя е подадена в Париж   с изказвания за душевен тормоз, принуждение над уязвимо лице, корист със уязвимост и грубо отношение към животно . Според Антони Делон тази обстановка продължава от две години и поради това татко му се е принудил да изиска документално дамата да напусне дома му. Той твърди, че кучето на артиста " е било измъчвано и пребито " от гледачката. 

Децата на артиста също са на мнение, че актьорът е под напън да подписа брак с Хироми , което поражда подозрения за " държание, което не е лишено от парични планове ", пише в. " Паризиен ". Според изданието Анушка Делон се оплакала, че е била " афектирана " от Ролен и ѝ било неразрешено да посещава татко си в имението му в Души-Монкорбон, департамент Лоаре. Там японката изолира Ален Делон от света. 

Трите деца на кинозвездата се надяват с подхванатите дейности да сложат завършек на тази обстановка, с която и татко им не е склонен. Веднага след депозирането на жалбите, прокуратурата в Монтаржи стартира предварителна инспекция. Предварителното следствие в този момент би трябвало да откри дали са основателни изказванията на децата на артиста.

The children of French actor Alain Delon accused a woman who lived with the 87-year-old movie star of bullying him and of mistreating his dog.
— FORTUNE (@FortuneMagazine)
Не закъсня и отговорът на самата Хироми Ролен, която категорично отхвърля изказванията на наследниците на Делон . Тя " отхвърля всички обвинявания, отразени необятно от медиите ”, съобщи юристът ѝ Ясин Бузру в публикувано изказване. Освен това Ролен твърди, че " била принудително изведена от парцела от телохранителите на артиста ".  Тя се готви да внесе тъжба против децата на Делон и охранителите, упражнили принуждение, като щяла да приложи и медицински документи.

Хироми Ролен се сближи с Ален Делон след инсулта,  който той претърпя през 2019 година Актьорът я показва за своята “японска спътница ", само че синът му Антони разгласи пред BFMTV, че дамата е някогашна служителка и няма сантиментални връзки с баща му. Първоначално се е грижела за имението на Ален Делон в Швейцария когато артистът го обитавал. Постепенно обаче почнала да се сближава с артиста, който в последните години извънредно рядко се появява обществено и избира да живее в усамотение.

Всъщност Ролен се е изявявала в киното и от много време познава Делон. От 80-те години на предишния век насам Хироми Ролен работи по голям брой филми и сериали във Франция. Според в. " Монд " тя е работила като втори помощник-режисьор във кино лентата " Завръщането на Казанова " от 1992 година, в който артистът извършва основната роля. Името ѝ фигурира и в екипа, работил по сериала " Франк Рива ", излъчен през 2003 година по телевизионния канал " Франс 2 ", в който основната роля също е поверена на Ален Делон.
 Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон  Вдъхновяващи цитати от Ален Делон
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР